Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, spoel ze en snij in schijfjes van ½ cm. Pel de teentjes look en duw door een lookpers. Spoel de spinazieblaadjes. Reinig de champignons, snij de steeltjes eraf en snij in dunne plakjes.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Boter de kleine stoofpotjes in. Leg de aardappelschijfjes en champignonplakjes afwisselend in de stoofpotjes tot bijna aan de rand.
-
Meng de room met de look en de spinazie. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het mengsel over de stoofpotjes en bak de gratins gedurende ± 35 minuten.
-
Steek de aluschaaltjes met de abdijsneden na 10 minuten bij in de oven en laat gedurende 20 à 25 minuten opwarmen.
-
Haal de abdijsnedes en de minigratins uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven