Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de rozijntjes in de rum.
-
Bereid de pudding zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verdeel de pudding over de glaasjes. Leg de geweekte rozijntjes erop. Laat afkoelen.
-
Verhit 100 g suiker met 2 el water op het vuur. Laat kleuren tot je een blonde karamel krijgt. Neem van het vuur. Blus de karamel met de rum van de rozijntjes.
-
Giet voorzichtig een laagje karamel bovenop de pudding en laat een nacht rusten in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven