Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. Bak aan in wat boter en suiker. Laat mooi karamelliseren.
-
Haal van het vuur en laat afkoelen. Verdeel over glazen schaaltjes.
-
Snij de vanillestok overlangs door. Voeg de zaadjes van de opengesneden vanillestok toe aan 500 ml melk.
-
Los het vanillepuddingpoeder en de suiker op in 250 ml koude melk.
-
Breng de melk met vanillestok aan de kook. Voeg het vanillepoeder al roerend toe en laat gedurende 1 min doorkoken. Blijf steeds goed roeren met garde of spatel.
-
Verdeel over de glazen schaaltjes met appel.
-
Laat afkoelen in de koelkast.
-
Cutter of hak de speculaas fijn.
-
Verdeel over de glaasjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven