Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vraag uw slager de varkenslapjes in enveloppe te snijden.
-
Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.
-
Vul elke vleesenveloppe met 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella.
-
Schik bovenop de enveloppe 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
-
Snij de rest van de basilicum fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.
-
Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven