Tulpenboeket

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de tomaten van de steeltjes en snij een kruis in de bovenkant van elk tomaatje (± ¾ onderaan de tomaat).
-
Gebruik een koffielepel om de tomatenpitten er voorzichtig uit te schrapen.
-
Neem een grillspies of chopstick en maak een gaatje op de plek waar het steeltje zat. Misschien moet je de spies een paar keer ronddraaien om ruimte te maken voor de lente-ui.
-
Rasp de komkommer fijn.
-
Meng de roomkaas met de komkommer in een kom. Kruid met peper en gedroogde basilicum. Doe de mengeling in een spuitzak.
-
Spuit roomkaasmengsel in elke tomatentulp.
-
Verwijder de buitenste blaadjes van elke lente-ui. Elke lente-ui mag niet te dik zijn, anders raakt die niet in het gemaakte gaatje van de tomaat.
-
Steek een stengel lente-ui in het gat aan de onderkant van elke tomaat.
-
Veeg de overtollige roomkaasvulling voorzichtig van de buitenkant van de tomaten.
-
Schik het tulpenboeket op een groot bord of een grote schaal. Werk af met een stukje touw om het boeket bij elkaar te houden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven