Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 51c399486b6e80114beea3f389121559de37ad6b85aae71b244668a5dc3e7df8.jpg b76d37b3e151d86006e9cc4835ed6252715266057d529a11f76e584c53242f3a.jpg d229d8e40db0934341f0cce4a15bc48a25fc07b90092cfe887bd50799e2eeeca.jpg

    Haal de tomaten van de steeltjes en snij een kruis in de bovenkant van elk tomaatje (± ¾ onderaan de tomaat).

  2. d4865c6969c1670829d8ae6cd68bb79b7b6212bf4576e53e443103b0674067c3.jpg

    Gebruik een koffielepel om de tomatenpitten er voorzichtig uit te schrapen.

  3. Neem een grillspies of chopstick en maak een gaatje op de plek waar het steeltje zat. Misschien moet je de spies een paar keer ronddraaien om ruimte te maken voor de lente-ui.

  4. 9e2d88c2ea2489ac047e47e1d76eecf06d5d182f5ef35a65d78dc83d3e941c69.jpg b9de178e0d594be06226c190d7239e59a0f372e48b9d702a0d92c025a1fdb7e3.jpg

    Rasp de komkommer fijn.

  5. 48756ed4e1f3e7be5f5da09c2e66e84f199e33a195a064a7ebed64d5e3b29f95.jpg

    Meng de roomkaas met de komkommer in een kom. Kruid met peper en gedroogde basilicum. Doe de mengeling in een spuitzak.

  6. 5ab9d178adf3d444ffb72cd936e2cbed90c51a1428d68f67055a0795268a85af.jpg

    Spuit roomkaasmengsel in elke tomatentulp.

  7. Verwijder de buitenste blaadjes van elke lente-ui. Elke lente-ui mag niet te dik zijn, anders raakt die niet in het gemaakte gaatje van de tomaat.

  8. e08f7c64c35d478ae41801a28200b253d2353621d32c00a1f6642306a588a37d.jpg

    Steek een stengel lente-ui in het gat aan de onderkant van elke tomaat.

  9. Veeg de overtollige roomkaasvulling voorzichtig van de buitenkant van de tomaten.

  10. faf9a5a8b1575a7ff941600988a7ea90a9d791a169faf574d09cecf656948886.jpg

    Schik het tulpenboeket op een groot bord of een grote schaal. Werk af met een stukje touw om het boeket bij elkaar te houden.