Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de zachte boter met de suiker luchtig in de keukenrobot.
-
Voeg de eieren tijdens het kloppen 1 na 1 toe.
-
Meng het bloedsinaasappelsap en de mascarpone onder het deeg.
-
Spatel de bloem en chocoladeparels onder het cakemengsel.
-
Vet de cakevorm in met zachte boter en bestrooi met bloem.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vul de cakevorm met het deeg. Zet in de voorverwarmde oven en bak ± 40 à 45 min.
-
Controleer met een prikker of het deeg gaar is. Haal de cake uit de oven.
-
Laat de cake 5 min afkoelen in de vorm en haal daarna uit de vorm. Laat verder afkoelen op een rooster.
-
Meng de bloemsuiker met het sap van citroen tot glazuur.
-
Giet het glazuur over de cake.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven