Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de selder en prei. Schil de aardappelen. Pel de ui. Snij de selder, prei, 1 aardappel en ui in grove stukken. Stoof ze aan in gesmolten boter. Laat glazig worden.
-
Bevochtig met de groentebouillon en breng aan de kook. Laat 20 minuten garen op een zacht vuur.
-
Knip de tuinkers af en spoel. Zwier droog. Voeg 4 bakjes tuinkers toe aan de soep en mix. Kruid met peper en zout.
-
Snij de 2 aardappelen in kleine blokjes. Bak ze krokant in de olijfolie. Haal uit de olie en laat uitlekken.
-
Serveer de soep in diepe borden. Werk af met de aardappelblokjes, zalmsnippers en plukjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven