Trou Normand
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng het water met de suiker aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.
-
Pers de citroen tot sap.
-
Schil de appels, ontpit en snij in blokjes. Mix de appels met het citroensap en suikersiroop tot puree.
-
Giet het mengsel in een ovenschotel. Zet in de diepvries en roer elke 30 min even door tot het geheel een granité is geworden.
-
Schep de granité in een glas. Giet er 30 ml calvados over. Werk af met een blaadje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven