Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaar: snij de verse zalm met een scherp mes in hele kleine stukjes. Schep de sjalotjes, bieslook en olijfolie erdoor. Breng op smaak met limoensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Dek de tartaar af en zet koel weg.
-
Verdeel de gerookte zalm over de borden en garneer met plukjes verse dille. Schik de zalmtartaar ernaast en lepel er zalmeitjes over. Spuit enkele toefjes zalmmousse op het bord.
-
Serveer met de Zweedse mosterddressing en wit toastbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven