Selder , Eieren , Lactose , Melk , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees uit de verpakking en laat op kamertemperatuur komen.
-
Schil de look en de knolselder. Plet 3/4 van de tenen look met de zijkant van een groot mes.
-
Snij de knolselder in kleine blokjes en doe ze in een pan met dikke bodem, met 2 el olie, de geplette tenen look en takjes tijm. Bestrooi met 1 kl zout en zet 5 min op een hoog vuur om de blokjes wat te laten kleuren. Zet dan het vuur lager en bak ze gaar in 10 à 15 min. Voeg 1 à 2 el water toe als ze te veel aan de bodem blijven plakken. Laat verder garen.
-
Schep de gare knolselder en look in een kom. Vis de takjes tijm eruit.
-
Doe 10 g boter in de lege pan en zet op een hoog vuur, laat smelten en goudbruin kleuren. Giet de boter over de knolselder, voeg room toe en pureer met de staafmixer tot een crème. Hou warm.
-
Borstel de paddenstoelen schoon. Schil de sjalot en snipper fijn. Pers de rest van de look en snipper de dragon- en peterselieblaadjes fijn.
-
Bak de paddenstoelen samen met de sjalot- en looksnippers op een hoog vuur. Kruid met peper en zout, en hou warm.
-
Kruid het vlees en verhit een scheut olie. Bak eerst het everzwijn aan beide kanten goudbruin en laat nog even verder bakken. Bak het hert en de hazenrug heel kort saignant aan beide kanten.
-
Snij de 3 soorten vlees in plakjes, verdeel over 2 voorverwarmde borden.
-
Werk de bospaddenstoelen af met verse kruiden en schik met de knolseldercrème op de borden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven