Schaaldieren , Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng de mayonaise met de mosterd, het citroensap en plattekaas tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Blancheer de groene asperges ± 2 min en laat onmiddellijk afkoelen in ijskoud water.
-
Was en droog de ijsbergsla.
-
Halveer de kerstomaten en snij de komkommer in dunne schijven.
-
Kook de kwarteleitjes hard in 5 min, laat afkoelen in ijskoud water, pel en halveer.
-
Leg een laagje gemengde sla en ijsbergsla in de glazen schaal.
-
Bouw de trifle nu verder op met een laagje komkommer, garnalen, tomaten, ei en asperges. Kruid tussen iedere laag met peper en zout.
-
Werk de trifle af met de dressing, tuinkers, een paar garnalen, tomaatjes, kwarteleitjes en cayennepeper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven