Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Smeer de bakvorm in met boter en bekleed met bakpapier.
-
Smelt de chocoladegallets samen met de boter boven een warmwaterbad. Roer door elkaar en laat iets afkoelen.
-
Roer de suiker en het vanillearoma door de lauwe chocolade. Klop de eieren er één voor één door.
-
Zeef de bloem en spatel luchtig door het chocolademengsel.
-
Breek de witte chocolade en de melkchocolade in 1 cm grote stukjes en schep ze door het beslag.
-
Stort het beslag in een cakevorm. Plaats in de voorverwarmde oven en bak gedurende 35 minuten.
-
Laat afkoelen en opstijven in de koelkast.
-
Snij in stukken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven