Trash can nacho’s
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de tomaten en de paprika, snij in stukken en verwijder de zaadjes. Snij de tomaten en paprika in kleine dobbelsteentjes.
-
Pel 1 ui en snipper fijn. Pluk de peterselie en koriander, was de kruiden en hak fijn.
-
Meng tomaten, paprika, ui en kruiden samen en breng op smaak met het sap van de limoen, olijfolie, peper en zout (= pico de gallo).
-
Pel de avocado en verwijder de pit. Plet de avocado met olijfolie, limoensap, peper en zout (= guacamole).
-
Pel de 2de ui en de teen look en snipper fijn. Zet aan in wat olijfolie tot ze mooi glazig zijn.
-
Snij de rode piccantina in kleine ringen en voeg toe aan de ui. Voeg de bruine suiker toe en laat glazig stoven.
-
Trek de blikken zwarte bonen open en laat uitlekken. Voeg de zwarte bonen toe aan de uimengeling en laat alles ± 5 min doorwarmen onder deksel. Plet de bonen met een vork of mix de bonen glad. Kruid met peper en zout. Verfris met limoensap (= refried beans).
-
Schik de nacho’s afwisselend met de geraspte kaas en refried beans in een hoge pot die in de oven mag.
-
Verwarm de nacho’s 15 min op 160°C.
-
Draai de pot om in een grote schaal. Werk de ‘nacho-toren’ af met de guacamole, refried beans, cheddar en toefjes zure room. Strooi de pico de gallo en korianderplukjes erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven