Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tomaten, snij de hoedjes eraf en haal een gedeelte van het vruchtvlees eruit. Vul de tomaten met de grijze garnalen. Versier met een toefje mayonaise en een plukje peterselie.
-
Laat de tonijn uitlekken, voeg wat bieslooksnippers en mayonaise toe en meng goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Vul de perzikhelften met de tonijnsalade.
-
Schil de witte asperges en kook ze, net als de groene asperges beetgaar. Haal ze uit het water en laat ze afkoelen. Snij de asperges in 2.
-
Snij de sneetjes ham in 2 en wikkel telkens 2 stukken asperges in een sneetje ham.
-
Reinig de sla, spoel grondig en zwier droog.
-
Kook de eieren hard in 10 minuten in kokend water en laat ze daarna afkoelen. Pel ze en snij in 4 kwartjes.
-
Rol de plakjes salami en gerookte zalm op in roosjes. Pel de ui en sjalot en snij in fijne ringen.
-
Neem een grote ronde schotel en leg de slabladeren op de bodem tot de schotel helemaal bedekt is. Strooi er de erwtjes en worteltjes op.
-
Schik de tomaten en perzikhelften erop. Leg de hamrolletjes met groene en witte asperges aan beide zijden. Schik de salami, gerookte zalm, gekookte eipartjes en bloemkool op de schotel. Versier met mayonaise, cocktailsaus, peterselieplukjes, bieslookstaafjes en ui- en sjalotringen. Dien koud op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven