Tostada’s met srirachamayo, roze garnalen en mango

Tostada’s met srirachamayo, roze garnalen en mango

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Boter

    Rasp de schil van de limoenen en meng met wat olijfolie. Snij enkele blaadjes munt fijn en schep samen met de garnalen door de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Snij de lente-uitjes en chilipeper in fijne ringetjes. Snij de sla in reepjes.

  3. Bak de gordita’s krokant goudbruin aan beide zijden in een laagje olie en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Bestrooi de mangoblokjes met gerookt paprikapoeder.

  5. Breng de mayonaise op smaak met sriracha en verdeel met de ijsbergsla over de tostada’s.

  6. Schik de garnalen, mango- en ananasblokjes erop en werk af met koriander.