Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaatjes in partjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Snij de komkommer in de lengte door en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Snij de koriander (blaadjes en steeltjes) fijn.
-
Verwijder steelaanzet en zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes.
-
Schep de bonen, ui, lente-uitjes, tomaatjes, jalapeño's, komkommer en koriander door elkaar. Besprenkel met limoensap en olijfolie en breng op smaak met zout.
-
Verwarm een flinke scheut olie in een koekenpan en bak de tortilla’s aan beide kanten goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Giet het teveel aan olie weg en bak spiegeleieren in dezelfde pan.
-
Verdeel de salade over de tostada’s en schik de spiegeleieren erop.
-
Bestrooi met piccantinasnippers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven