Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper in halve ringen. Pel de look en pers fijn. Snipper 1/2 van het bosje basilicum fijn.

  2. Bak de scampi’s kort en krachtig aan beide zijden in olijfolie in een pan. Schep uit de pan en bewaar apart.

  3. Bak de ui en look glazig op een matig vuur in dezelfde pan. Roer de tomatenpuree en Toscaanse kruiden erdoor. Blus met witte wijn en laat verdampen. Voeg de room toe en laat inkoken tot een gebonden saus.

  4. Roer de gesnipperde basilicum, spinazie en tomaatjes erdoor. Roer tot de spinazie is geslonken.

  5. Voeg de scampi’s bij de saus en laat weer opwarmen.

  6. Breng gezouten water aan de kook. Kook de ravioli volgens de bereidingstijd op de verpakking en giet af.

  7. Schep de ravioli door de saus. Werk af met extra basilicum.