Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta in 8 minuten beetgaar in licht gezouten water.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag. Snij de korst van de gorgonzola en voeg toe. Laat de kaas op een laag vuur smelten. Voeg de room toe en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en nootmuskaat.
-
Roer er de pecorino, de helft van de parmezaan en de Grandgusto door. Laat de saus inkoken onder voortdurend roeren.
-
Roer de uitgelekte pasta door de saus.
-
Verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de parmezaan en werk af met basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven