Tortellini salade met groene asperges, scheutjes en geroosterde pijnboompitjes.
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het houterige uiteinde van de asperges en snij ze in schuine stukken.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
-
Pel het teentje look en plet samen met een snuifje zout in de vijzel tot een pasta.
-
Dressing: meng de lookpasta met het citroensap en de olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Pluk de koriander- en muntblaadjes en snij ze in fijne reepjes.
-
Pel de avocado en snij in fijne plakjes.
-
Breng een grote pan licht gezouten water aan de kook. Voeg de broccoli en aspergestukjes toe en laat 3 minuten koken. Voeg de pasta erbij en laat nog 1 minuut koken.
-
Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
-
Meng de pastasalade met de verse kruiden en de helft van de dressing. Voeg de avocadoplakjes, scheutjes en pijnboompitjes toe en schep voorzichtig door elkaar.
-
Serveer met de rest van de dressing ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven