Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng alle ingrediënten in een kom. Leg de stukken vlees erin, bedek met folie en bewaar in de ijskast.
-
Was de spruiten en pluk de buitenste blaadjes eraf. Blancheer ze in een weinig kokend water tot ze knapperig zijn. Giet af.
-
Zet een grote pot met gezouten water op. Kook de tortellini volgens de verpakking beetgaar. Giet af en spoel met koud water.
-
Neem het gemarineerd vlees uit de koelkast. Verhit een pan met een weinig boter. Schroei het vlees aan alle kanten even dicht op een heet vuur. Laat het daarna zachtjes verder bakken, maar best niet te lang.
-
Laat het vlees rusten, zodat het zich kan ontspannen en de sappen de kans krijgen om zich opnieuw te verdelen. Leg het vlees op een voorverwarmd bord en dek af met aluminiumfolie. Laat het vlees net zo lang rusten als het gebakken werd.
-
Neem een grote pan, smelt een beetje boter erin en voeg de uiringen toe.
-
Voeg na ongeveer 5 minuten de spruiten toe en bak tot ze mooi goudbruin zijn.
-
Meng dit alles met de tortellini. Strooi de Parmezaanse kaas erover. Werk af wat citroenzeste en kervel.
-
Schik het hespenspek op het bord en serveer de tortellini met spruiten erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven