Tortellini met ham, snelle tomatensaus en lookbroodkruim
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet 2 tenen look met de handpalm of een groot chefmes.
-
Verwarm de olijfolie 5 min met de look in een antikleefpan. Laat niet bruinen. Verwijder de look.
-
Voeg het paneermeel toe. Laat al roerend goudbruin bakken.
-
Pel de ui en overige look en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een steelpan.
-
Bak de ui glazig. Voeg de look en spaghettigroenten toe en roer even om.
-
Voeg de sriracha, het tomatenconcentraat, het groentebouillonblokje en de gedroogde kruiden toe en roerbak kort.
-
Bevochtig met de passata en tomatenblokjes.
-
Laat 20 min rustig pruttelen onder deksel. Roer regelmatig.
-
Snipper de basilicum fijn. Roer door de saus en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de tortellini al dente in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Roer 200 ml kookvocht van de pasta bij de saus.
-
Schep de tomatensaus op de tortellini en werk af met het broodkruim.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven