noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verkruimel de gist in een kom en los op in het water. Voeg de olijfolie, honing en het zout toe.
-
Voeg de 2 soorten bloem in kleine hoeveelheden tegelijk toe en kneed tot een elastisch deeg gedurende ± 10 minuten.
-
Dek de kom af met een propere doek en laat ± 40 minuten rijzen tot het deeg verdubbeld is in volume.
-
Duw het deeg met je handen tot een rechthoek van 1 cm dik. Gebruik geen deegrol, anders druk je de lucht eruit.
-
Hak de walnoten grof.
-
Verdeel de brokjes geitenkaas en de walnoten over het deeg. Giet de honing erover.
-
Bestrijk de randen met een beetje water en rol het deeg tot een dikke worst. Buig deze tot een krans.
-
Verwarm de oven voor op 250°C.
-
Leg de deegkrans op een bakplaat met bakpapier. Strooi er een beetje bloem over. Dek af met een propere doek en laat ± 30 minuten rijzen.
-
Zet het brood in de oven en verlaag de temperatuur tot 200°C.
-
Bak het brood ± 35 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven