Eieren , Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gril de aubergines in de oven tot ze zacht zijn, draai regelmatig om.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Fruit ze in een scheut olie.
-
Snij de tomaat in kleine blokjes en voeg bij de uien en look. Laat zachtjes stoven en voeg de sardines met ¼ van de saus uit blik toe. Laat 2 min koken en haal van het vuur. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-
Snij de lente-uien in fijne ringetjes. Klop de eieren los in een kom en kruid met peper en zout.
-
Verwarm 2 cm olie in een pan.
-
Druk de aubergines plat met een vork en laat een holte in het midden, haal ze door de eieren en schik ze plat in de pan. Schep een deel van het sardienenmengsel in de holte, bestrooi met lente-ui en giet wat losgeklopt ei erover.
-
Schep voortdurend hete olie over de bovenkant van de aubergines en laat bakken tot de onderkant lichtbruin kleurt. Draai de aubergine voorzichtig om zodat ook de andere kant goudbruin en gaar bakt. Herhaal.
-
Schik de aubergines op een bord met de sardienenkant naar boven en bestrooi met lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven