Torta di pere e cioccolato
Chocolade-perentaart
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade au bain-marie.
-
Splits de eieren en klop het eiwit stijf met een snuifje zout. Klop de eidooiers met de suiker schuimig.
-
Roer de chocolade, de olijfolie en melk door de eidooiers.
-
Zeef de bloem met het bakpoeder erboven. Spatel door het beslag.
-
Leg bakpapier op de bodem van een springvorm. Vet de zijkanten in met boter en bestrooi met wat bloem. Giet het beslag in de springvorm.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Schil de peren snij in kwarten. Verwijder het klokhuis. Snij elk partje in de lengte in 3. Leg dakpansgewijs op het beslag.
-
Bak de taart 35 min in de voorverwarmde oven.
-
Controleer de gaarheid met een stokje. Prik in de taart: als er geen rauw beslag aan blijft kleven is de taart klaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven