Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en laat ze garen in het suikerwater. Laat ze erin afkoelen.
-
Steek rondjes van ± 8 cm uit de bladerdeeg. Leg de bladerdeegrondjes op een bakplaat met bakpapier en strijk ze in met losgeklopt eigeel. Bak in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 20 minuten.
-
Dressing: meng de mayonaise met de yoghurt. Kruid met peper en zout. Voeg rode wijnazijn en sinaasappelsap toe naar eigen smaak.
-
Gaar de geitenkaasjes in de oven op 200°C tot het spek mooi gekleurd is.
-
Snij de peren in schijfjes in waaiervorm.
-
Zet het bladerdeegtaartje in het midden van het bord. Schik daarop de in waaier gesneden halve peer. Plaats daarop 2 geitenkaasjes. Werk af met wat vloeibare honing en gemengde scheuten.
-
Meng de jonge sla met de dressing. Schik de salade naast het taartje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven