noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de topinamboers en snij ze in plakken. Pel de uien en hak ze grof.
-
Fruit de uien in een flinke klont boter. Voeg de plakjes topinamboer toe en laat 15 minuten stoven zonder te kleuren.
-
Overgiet met de bouillon en kruid met suiker, versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat gaar koken.
-
Voeg de melk erbij en pureer met de staafmixer. Breng weer aan de kook.
-
Hak de walnoten fijn.
-
Schep de soep in aperitiefkopjes. Garneer met gehakte walnoten en werk af met enkele druppels truffelolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven