Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de topinamboers en snij ze in plakken. Pel de uien en hak ze grof.
-
Fruit de uien in een flinke klont boter. Voeg de plakjes topinamboer erbij en laat 15 minuten stoven zonder te kleuren.
-
Overgiet met de fond. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat gaar koken.
-
Voeg de melk erbij en pureer met de staafmixer. Breng weer aan de kook.
-
Laat afkoelen. Vries in.
-
Ontdooi de soep.
-
Frituur de salieblaadjes in hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Schep de soep in voorverwarmde kommen. Garneer met salieblaadjes en werk af met enkele druppels truffelolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven