Vis , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Salsa:
schil de platerina’s. Snij samen met de ongeschilde komkommer in blokjes van 1x1 cm.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn. Snipper de koriander en de muntblaadjes fijn. Schil de ui en snipper fijn.
-
Rooster het sesamzaad goudbruin in een antikleefpan zonder vetstof.
-
Meng de platerina- en komkommerblokjes met de chili, koriander, munt, rode ui, sesamzaad en vissaus. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Dressing:
meng Gimber met de suikersiroop, sriracha, sap van ½ limoen en arachideolie.
-
Verwijder de uiteindes van de boontjes en snij in schuine stukken van 1 cm. Blancheer 1 min in gezouten water. Giet af en verfris. Meng de boontjes met de courgetteslierten en de srirachadressing.
-
Verhit wat sesamolie in een pan. Bak de tonijn kort en krachtig aan beide zijden. Haal van het vuur en laat 1 min rusten in de pan. Snij in plakjes.
-
Serveer met de courgettesalade. Werk af met de salsa en waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven