Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Schil de gember en rasp fijn. Laat kort koken in de suikersiroop. Haal van het vuur en laat afkoelen. Zeef door een fijne zeef. Meng met de overige marinade-ingrediënten.
-
Wrijf de tonijn in met de marinade in laat 30 min inwerken in de koelkast.
-
Schil linten van de komkommer met een dunschiller. Snij de chilipeper in fijne schuine ringen.
-
Wasabiboter
Schil de avocado en mix fijn met de wasabipasta. Breng op smaak met zout en limoensap van 1 limoen.
-
Haal de tonijn uit de marinade en paneer met de sesamzaadjes zodat de zijden bedekt zijn. Bewaar de marinade als dipsaus.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de tonijn 30 sec aan elke kant. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Snij de tonijn in plakjes van 0,5 cm.
-
Werk af met de komkommerlinten, chilipeper en blaadjes koriander. Besprenkel met wat sesamolie. Serveer met de wasabiboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven