Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in fijne schijfjes.
-
Pel de sjalotten. Snipper 1 sjalot fijn en snij de overige in halve ringen.
-
Breng de visbouillon zachtjes aan de kook met de sjalotten in halve ringen.
-
Leg de tongrolletjes erin en laat onder deksel 4 min garen. Schep ze met een schuimspaan uit de visbouillon.
-
Giet de volle room en witte wijn erbij en breng aan de kook.
-
Voeg de champignons toe en laat inkoken tot een dikkere saus.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in licht gezouten water.
-
Giet af en voeg de melk en 50 g boter toe. Stamp tot een fijne puree en kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Kruid de saus na het inkoken met zwarte peper en zout. Roer er 50 g boter en fijngesnipperde peterselie door. Leg de tongrolletjes erin en laat zachtjes opwarmen onder deksel.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Verhit wat boter in een bakpan en roerbak de spinazie tot deze gesmolten is. Roer de fijngesnipperde sjalot en de look erdoor.
-
Serveer met de puree, waterkers en tongrolletjes in de saus.
-
Werk af met grijze garnalen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven