Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar en giet af.
-
Stamp de aardappelen tot puree met een klontje boter en een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de tomaatjes in 4.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en stoof de sjalotsnippers aan. Voeg de tomatenstukjes toe en laat stoven. Kruid met peper en zout.
-
Snipper wat bieslook fijn en meng onder de tomaatjes.
-
Wentel de tongen in de bloem en klop het teveel aan bloem eraf. Kruid met peper en zout.
-
Smelt een goede klont boter in de pan en bak de vis aan beide zijden. Overgiet regelmatig met het braadvocht.
-
Schik de gare vis op het bord. Maak quenelles van de puree en schik naast de vis.
-
Lepel de tomaatjes aan de andere kant van de tong.
-
Verdeel de garnalen over de vis.
-
Werk af met wat peterselie.
-
Snij de citroen in 4 en leg op elk bord een stukje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven