Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de vis uit de verpakking en spoel. Dep droog.
-
Leg de vis op bakpapier op een ovenplaat.
-
Snij de filet half van de graat en plooi over, zodat je een soort van enveloppe krijgt.
-
Schik de citroenrisotto in de opening van de vis.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Besprenkel de vis rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10 min op de stand verwarming + grill.
-
Snij de citroen in partjes.
-
Haal uit de oven en serveer met een partje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven