Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water tot gebruik.
-
Breng ½ limoensap aan de kook. Haal van het vuur en roer de uitgeknepen gelatine erdoor. Voeg de rest van het limoensap toe.
-
Klop het eiwit stijf. Doe de suiker erbij en klop tot een blinkende massa.
-
Klop de room lobbig.
-
Spatel het limoensap, de plattekaas en het eiwitschuim erdoor.
-
Leg plasticfolie in een ovenschotel en giet het mengsel erin. Laat opstijven in de diepvries.
-
Verkruimel de speculaas in een hakmolen. Smelt de boter en roer door de speculaas.
-
Leg op een bakpapier en bedek met een 2de vel bakpapier. Duw zo plat mogelijk. Snij met een scherp mes 8 koekjes van 4 x 8 cm. Leg in de koelkast en laat minstens 20 min opstijven.
-
Neem de limoenmousse uit de diepvries en snij in stukken van 4 x 8 cm.
-
Leg telkens een stuk limoenmousse tussen 2 speculaaskoekjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven