Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de plakjes bladerdeeg in vierkantjes en schik ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Dek af met een vel bakpapier en zet er een bakplaat bovenop om het deeg plat te drukken.
-
Bak goudbruin en gaar in 20 min. Laat de plakjes afkoelen op een rooster.
-
Klop de eidooiers met de rest van de suiker in de keukenmachine tot een ruban (= romige, witte, egale massa).
-
Klop de mascarpone los in een kom en meng het eimengsel erdoor tot je een dikke crème krijgt.
-
Snij de vanillestokjes in de lengte doormidden. Schraap met de botte kant van een mes het merg eruit en roer door het mascarponemengsel. Dek af en plaats 1 u koel.
-
Snij de aardbeien in plakjes.
-
Schep vlak voor het serveren het mascarponemengsel in een spuitzak.
-
Leg 1⁄3 van de deegplakjes op bordjes en spuit er toefjes mascarpone op.
-
Verdeel de aardbeiplakjes erover en leg er een tweede deegplakje bovenop.
-
Spuit toefjes mascarpone, garneer met aardbeien en dek af met een derde plakje deeg.
-
Spuit er toefjes mascarpone op en garneer met aardbeien.
-
Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven