Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het bladerdeeg in 4 gelijke repen.
-
Leg elke reep tussen 2 bakpapiertjes. Bak in de oven gedurende 8 min op 200°C. Laat de temperatuur zakken tot 170°C en laat nog 10 min langer bakken.
-
Vulling: verwarm de melk met 50 g suiker tot het kookpunt. Hou een klein deeltje apart.
-
Laat de snoepjes smelten in de warme melk.
-
Meng het puddingpoeder met het restje melk en giet bij de kokende melk. Laat kort doorkoken.
-
Mix de pudding met een staafmixer en giet in een spuitzak. Laat afkoelen.
-
Spuit de vulling op het gebakken bladerdeeg.
-
Boterkaramel: warm het water en 75 g suiker op in een ruime pot tot het een karamelkleur krijgt.
-
Warm de boter en room samen op in de microgolf.
-
Voeg, als de suiker de juiste karamelkleur heeft (opgelet: hoe donkerder, hoe bitterder), de warme room toe en roer los op het vuur.
-
Smeer de dekseltjes van de tompoezen in met de boterkaramel.
-
Vorm de tompoes. Neem een onderkant met karamelvulling en zet het dekseltje op de laag vulling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven