Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het bladerdeeg in 4 gelijke repen.
-
Leg elke reep tussen 2 bakpapiertjes. Bak in de oven gedurende 8 min op 200°C. Laat de temperatuur zakken tot 170°C en laat nog 10 min langer bakken.
-
Vulling: kook de erwtjes gaar in kokend water. Giet af en verfris in ijswater. Mix glad met een beetje kippenbouillon, start met weinig en voeg extra toe indien nodig*.
-
Klop de room op met wat peper en zout.
-
Spatel onder de erwtenpuree. Doe de erwtenpuree in een spuitzak en spuit op het onderste bladerdeegkoekje.
-
Bak het spek krokant en laat uitdruppen op wat keukenpapier.
-
Smeer de bovenkant van een bladerdeegkoekje in met balsamicocrème.
-
Werk af met wat waterkers en stukjes gebakken spek.*Duw eventueel nog door een fijne zeef, om de velletjes van de erwten te verwijderen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven