Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het blik tonijn, de kappertjes en de ansjovis uitdruppen in een vergiet.
-
Was en pluk de groene kruiden.
-
Mix deze fijn met de mayonaise, tonijn, ansjovis en kappertjes. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Was de tomaten en snij met een scherp mes in fijne plakjes.
-
Schik op een bordje en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij het brood in dikke blokjes voor de croutons en bak krokant in boter.
-
Laat uitdruppen op keukenpapier en bestrooi, terwijl ze nog heet zijn, met fijngeraspte Parmezaanse kaas. Schud goed tot de kaas aan de croutons blijft hangen. Laat afkoelen.
-
Spuit toefjes saus op de tomaten.
-
Werk het bord af met doormidden gesneden appelkappertjes, de croutons en blaadjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven