Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Soep
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes. Verwijder de kroontjes van de tomaten en snij in grove stukken.
-
Verhit wat olijfolie in een kookpot. Bak de ui en look glazig. Roer de oregano en tomatenpuree erdoor. Voeg de tomaten en wortelen toe en blus met de groentebouillon. Laat 20 min sudderen onder deksel.
-
Mix de soep en duw door een fijne zeef. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Balletjes
Snipper de helft van de basilicum fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. Meng het gehakt met de Parmezaanse kaas, basilicum, ricotta en het eigeel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol soepballetjes. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan. Bak de balletjes rondom bruin.
-
Snipper de rest van de basilicum fijn. Werk de soep af met de fijngesnipperde basilicum en soepballetjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven