Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Cake

    Meng de tomatensoep met de baksoda.

  3. Klop de eieren, suiker, zachte boter, kaneelpoeder, nootmuskaat en speculaaskruiden tot een glad geheel.

  4. Klop de tomatensoep erdoor. Het geheel kan wat schiften.

  5. Zeef de bloem en het bakpoeder erboven en spatel door het beslag. Roer de rozijnen erdoor.

  6. Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Bestrooi met wat bloem. Stort het cakebeslag erin.

  7. Bak 1 u in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm.

  8. Afwerking

    Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof.

  9. Klop de boter met de bloemsuiker los. Klop de roomkaas erdoor.

  10. Snij de cake in de hoogte in 2 schijven. Smeer de roomkaasmengeling tussen de cakestukken en leg ze weer op elkaar. Besmeer de zijkanten en bovenkant ook met de roomkaasmengeling.

  11. Bestrooi de zijkanten met de geroosterde amandelschilfers.