Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Cake
Meng de tomatensoep met de baksoda.
-
Klop de eieren, suiker, zachte boter, kaneelpoeder, nootmuskaat en speculaaskruiden tot een glad geheel.
-
Klop de tomatensoep erdoor. Het geheel kan wat schiften.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder erboven en spatel door het beslag. Roer de rozijnen erdoor.
-
Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Bestrooi met wat bloem. Stort het cakebeslag erin.
-
Bak 1 u in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
-
Afwerking
Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof.
-
Klop de boter met de bloemsuiker los. Klop de roomkaas erdoor.
-
Snij de cake in de hoogte in 2 schijven. Smeer de roomkaasmengeling tussen de cakestukken en leg ze weer op elkaar. Besmeer de zijkanten en bovenkant ook met de roomkaasmengeling.
-
Bestrooi de zijkanten met de geroosterde amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven