Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en look en snipper beide fijn.
-
Snij de courgette, aubergine en paprika’s in kleine blokjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pot. Stoof ½ van de ui en look erin op een zacht vuur.
-
Voeg de groenteblokjes toe en kruid met pizzakruiden, peper en zout. Roerbak beetgaar.
-
Hak de verse kruiden grof en schep door het groentemengsel, zet opzij.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een pot en stoof de rest van de ui- en looksnippers zonder ze te laten kleuren.
-
Roer de rijst erdoor tot elk korreltje gaat glanzen. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout.
-
Voeg de warme bouillon beetje bij beetje toe, onder voortdurend roeren. Voeg pas opnieuw bouillon toe als de vorige helemaal is opgenomen.
-
Ga verder tot alle bouillon op is en de rijst beetgaar.
-
Haal de pan van het vuur en schep de groenten en ½ van de parmezaan erdoor.
-
Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Vul ze met de warme risotto en schik ze in een ovenschaal.
-
Besprenkel met olijfolie en bestrooi met de rest van de parmezaan.
-
Plaats 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven