Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Snij de zalm in fijne reepjes. Snij het kapje van de tomaten en schep ze voorzichtig leeg. Kruid met peper en zout en plaats ze omgekeerd, zodat ze het overtollige vocht verliezen.
-
Schik de tomaten in een ovenschaal en verdeel er de room, zalmsnippers en peterselie over. Laat er voorzichtig een eitje in glijden en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Plaats in een voorverwarmde oven tot het eiwit gestold is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven