Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rol het pizzadeeg open.
-
Duw telkens 1 cm gehakt uit de worst zodat je hoopjes krijgt van ongeveer een knikker groot.
-
Maak rijtjes van afwisselend bolletjes gehakt met telkens 1 kl ricotta op het pizzadeeg. Zorg dat het pizzadeeg volledig bedekt is met deze rijtjes.
-
Rol het deeg op en snij met een scherp gekarteld mes schijven van 2 à 3 cm. Leg de schijven plat op een ovenplaat met bakpapier.
-
Roer het ei los met een druppel water en smeer de rollades ermee in.
-
Bak 15 à 20 min in de voorverwarmde oven en serveer met bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven