Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water. Warm de tomatenpassata op een zacht vuurtje op. Voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en laat ze oplossen. Giet de vloeibare tomatengelei op een stevige, effen, rechte bakplaat uit op een dikte van ± 3 mm. Zet in de koelkast en laat opstijven.
-
Reinig de kropsla en pluk in kleine stukjes.
-
Pel de hardgekookte eieren. Mix het eiwit en het eigeel afzonderlijk tot je een fijne korrel of stukjes bekomt. Hou apart.
-
Steek met de ringvorm 16 gelijke schijfjes tomatengelei uit.
-
Zet de cilinder in het midden van het bord. Leg op de bodem een laagje tomatengelei.
-
Leg daarop plukjes sla en bedek met een tweede laagje tomatengelei.
-
Verdeel hierboven een laagje garnalen, kruid met peper en zout.
-
Bedek met een volgend laagje tomatengelei en plukjes sla.
-
Eindig met een laatste laagje tomatengelei. Serveer rond het torentje enkele peterselieplukjes, dotjes mayonaise en gekookt ei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven