Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet de pepertjes met de zijkant van een chefmes.
-
Plet de stengels citroengras en snij elke stengel in 3 schuine stukken.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij grote exemplaren in plakken.
-
Snij de koriander met de steeltjes in 2 cm lange stukjes.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg citroengras, pepertjes, gember en zeste van limoen toe. Laat een paar min doorkoken.
-
Voeg paddenstoelen en scampi’s toe en laat de scampi’s roze kleuren. Breng op smaak met vissaus en limoensap.
-
Bestrooi met koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven