Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, laat uitlekken en pureer ze. Meng er een scheut warme melk en een klontje boter door.
-
Haal de pan van het vuur en roer er verse karnemelk naar smaak en gewenste dikte door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Kook de eieren gedurende 4 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel ze.
-
Laat een flinke klont boter bruinen in de pan tot hazelnootboter.
-
Warm de toatjespap op zonder te koken en verdeel over voorverwarmde borden, maak een kuiltje en plaats het zachtgekookte ei erin. Giet er een straaltje hazelnootboter rond.
-
Bestrooi met wat garnalen en werk af met peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven