Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de rode wijn, samen met de suiker, honing, steranijs, opengesneden vanillestok en kruidnagel aan de kook.
-
Schil de peer en voeg toe aan de wijn. Laat heel rustig gedurende 30 min net niet koken. Haal de peer uit de wijn en laat afkoelen.
-
Laat de wijn inkoken tot een stroperige massa.
-
Verwijder de korst van de kaas. Je hebt 80 g kaas nodig.
-
Breng de room aan de kook.
-
Voeg de kaas toe en laat deze al roerend in de room smelten. Haal, eens gesmolten, onmiddellijk van het vuur.
-
Doe de massa in een spuitzak en laat opstijven op kamertemperatuur.
-
Snij de afgekoelde peer in fijne brunoise.
-
Spuit een dot kaasmousse op een toastje. Werk af met brunoise van peer. Besprenkel met de siroop van rode wijn. En leg er een stukje bieslook op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven