noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Bak de ui glazig in wat olijfolie. Blus met de porto en laat verdampen.
-
Voeg de druiven en 2 takken oregano toe en blus met de appelazijn.
-
Roer de rietsuiker erdoor en laat 10 min zonder deksel sudderen.
-
Schep de druiven eruit en laat 10 min verder inkoken. Kruid met zout. Meng de druiven en saus en schep in een confituurpot.
-
Snij de peer en appel in dunne plakjes.
-
Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de sneden rozijnenbrood aan 2 zijden lichtbruin.
-
Beleg met enkele schijfjes appel en peer. Verdeel de blauwe kaas erover.
-
Plaats kort weer in de oven tot de kaas gesmolten is.
-
Beleg met fijngehakte hazelnoten, druivenchutney en blaadjes oregano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven