Toast van rozijnenbrood met blauwe kaas en druivenchutney

Toast van rozijnenbrood met blauwe kaas en druivenchutney

Allergenen

noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Bak de ui glazig in wat olijfolie. Blus met de porto en laat verdampen.

  3. Voeg de druiven en 2 takken oregano toe en blus met de appelazijn.

  4. Roer de rietsuiker erdoor en laat 10 min zonder deksel sudderen.

  5. Schep de druiven eruit en laat 10 min verder inkoken. Kruid met zout. Meng de druiven en saus en schep in een confituurpot.

  6. Snij de peer en appel in dunne plakjes.

  7. Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de sneden rozijnenbrood aan 2 zijden lichtbruin.

  8. Beleg met enkele schijfjes appel en peer. Verdeel de blauwe kaas erover.

  9. Plaats kort weer in de oven tot de kaas gesmolten is.

  10. Beleg met fijngehakte hazelnoten, druivenchutney en blaadjes oregano.