Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de mayonaise met de mierikswortelcrème. Breng op smaak met currypoeder, zout en citroensap.
-
Rooster het amandelpoeder al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Snij de rode biet in blokjes van 1 x 1 cm. Roer er de honing, wat citroensap, zwarte peper en zout door.
-
Pel de sjalot en snij in fijne ringen. Spoel in een zeef onder koud water om de smaak te verzachten.
-
Snij elk maatje in 3 delen.
-
Verwijder het klokhuis van de appel met een appelboor. Snij de appel in 4 schijven van 1 cm.
-
Beleg elk schijfje appel met 2 stukjes maatje. Verdeel de rode bietenblokjes erover.
-
Lepel er wat mierikswortelsaus over.
-
Werk af met amandelpoeder, enkele sjalotringen en een plukje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven