noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Lookolie
Plet de look met de platte kant van een groot mes en pel.
-
Verwarm de look met 80 ml olijfolie 8 à 10 min op een zacht vuur.
-
Steek cirkels van 6 cm uit de sneden toastbrood.
-
Smeer ze in met de lookolie en kruid met wat zout.
-
Rooster aan beide zijden goudbruin onder de grill van de oven.
-
Breng de passata op smaak met cayennepeper en zout.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Besmeer de toastjes met passata.
-
Bestrooi met pistachenoten en besprenkel met enkele druppels honing.
-
Werk af met een blaadje oregano..
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven