Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de zeste van de sinaasappel.
-
Snij de schil van elke sinaasappel.
-
Snij de sinaasappelpartjes tussen de vliezen uit. Plet de vliezen tussen de handpalmen en vang het sap op.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes uit de rode chilipeper en snij fijn.
-
Schil de mango en snij in fijne blokjes.
-
Verhit de arachideolie in een kleine kookpot.
-
Bak de halve uienringen glazig. Voeg de chilipeper en saffraan toe en roer goed om.
-
Voeg per persoon 12,5 ml sinaasappelsap, de sinaasappelpartjes, zout en de zeste van sinaasappel toe. Blus met de appelazijn en voeg de geleisuiker toe.
-
Laat 20 min zeer rustig koken, zonder deksel.
-
Voeg de mango toe en laat nog 25 min rustig koken.
-
Vul een gesteriliseerde confituurpot met de chutney. Sluit goed af en laat omgekeerd afkoelen.
-
Schik een stukje paté op elk toastje. Verdeel er wat sinaaschutney over en werk af met roze bessen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven